Registrere søvn på Apple Watch

Raskere ute enn Apple selv

Du trenger ikke vente på Apples offisielle løsning for søvnregistrering.

TREDJEPARTSAPPER: Du kan bruke Apple Watch til søvnregistrering, men enn så lenge er du nødt til å bruke en tredjepartsapp. Foto: Kirsti Østvang
TREDJEPARTSAPPER: Du kan bruke Apple Watch til søvnregistrering, men enn så lenge er du nødt til å bruke en tredjepartsapp. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Mange ble kanskje skuffet da Apples nylig lanserte Apple Watch Series 5 ikke kom med søvnregistrering som det gikk rykter om på forhånd.

Men du trenger faktisk ikke vente på at Apple skal komme med en innebygd løsning for å registrere søvnen din, det finnes flere tredjepartsapper som kan brukes til det.

Holder batteriet?

Hovedårsaken til at Apple Watch fremdeles ikke har innebygd søvnregistrering er trolig på grunn av batteritiden. Offisielt holder den i 18 timer, eller «hele dagen», som Apple kaller det.

Det har imidlertid skjedd forbedringer med batteritiden fra Series 1 kom i 2015 og til nå. Selv kan jeg få Series 4 til å holde en hel dag pluss litt til. Det betyr at jeg kan sove med den på.

Som regel pleier jeg da å sette den på lading når jeg dusjer om morgenen i stedet (bare husk å ta den på igjen etterpå, så den ikke blir liggende hjemme når du går ut av huset!).

PS: Hvis du synes det er plagsomt med skjermen som lyser opp om natta, kan du skru på såkalt forestillingsmodus, som både deaktiverer at skjermen går på når du løfter armen samt demper varsler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer