Redningsplanke for iPhonebrukere

iPhone har stor apetitt på strøm, hva gjør du når det ikke er noen lademulighet?

Redningsplanke for iPhonebrukere
Publisert
Sist oppdatert

iPhone er en meget spesiell telefon, for undertegnede er det heller en håndholdt datamaskin med telefonifunksjon. Det gjør den langt mer interessant enn en telefon, og den blir derfor brukt dagen lang til både det ene og det andre. Da brukes det langt mer strøm. Tidligere telefoner måtte jeg lade kanskje et par ganger i uka, iPhone må lades daglig, minst.

Strømsparefunksjonene fungerer best når du selv hjelper til med å skru av/på funksjoner du ikke trenger for øyebllikket, likevel kan det holde hardt å komme seg gjennom en arbeidsdag og ha strøm nok til hjemreisen. Derfor er det lurt å lade litt før man stikker hjemover, ellers kan man gå glipp av viktige beskjeder. Og ja, vi snakker av erfaring...

Vi har sett diverse løsninger på nett som gir ekstra strøm til iPhone, men aldri falt helt for noen av dem. I butikker her i Norge og på våre svippturer til USA har vi heller ikke sett noe som har fristet.

Men da vi var i Stockholm i forrige uke kom vi tilfeldigvis forbi en Mac-butikk som så ut til å ha et større utvalg enn vanlig av diverse tilbehør for Apple-produkter. Vi gikk inn og spurte om de hadde noen løsninger for å utvide batteritiden på iPhone, og det viste seg at de nettopp hadde fått inn dette, i form av PowerLink fra Macally.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer