TEST: Bang&Olufsen Beoplay H95

Rett og slett glitrende

… men så var det denne prisen, da.

KNALLGODE: Det er liten tvil om at Beoplay H95 er et særdeles godt par med hodetelefoner. Men de har også en grusomt høy prislapp. Foto: Pål Joakim Pollen
KNALLGODE: Det er liten tvil om at Beoplay H95 er et særdeles godt par med hodetelefoner. Men de har også en grusomt høy prislapp. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

8.750 kroner.

Det er hva du må ut med om du skal sikre deg et eksemplar av Beoplay H95; Bang & Olufsens jubileumsmodell i anledning selskapets 95-årsjubileum.

Og det er mye penger. Fryktelig mye penger for et par trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping - særlig når toppmodellene fra konkurrentene som regel plasserer seg rundt 4.000-kronersmerket, der du også nå finner B & Os forrige toppmodell, 3. generasjon H9.

Men fy søren, for noen gode hodetelefoner. Her er alt på stell - fra ekstremt god lydkvalitet til nydelig konstruksjon og betjening.

Jubileumsmodell

H95 er altså Bang & Olufsens jubileumsmodell, der 95 angir hvor gammelt selskapet, som ble stiftet i 1925, er.

Du får H95 i sort og sølvfarget utgave (som vår testmodell), og det medfølgende metalletuiet matcher fargen på hodetelefonene.

Ved siden av å ha plass til hodetelefonene, som må brettes sammen for å passe oppi, finner du et lite rom med 3,5 mm-lydkabel, USB-kabel (til lading) og et adapter du kan bruke på fly.

Luksuriøs design

Bang & Olufsen har ikke spart på noe med tanke på designet heller. Fra nevnte H9 har de endret formen på øreklokkene slik at de nå er ovale, og de er trukket i ekte lammeskinn, fylt med memory foam og ligger meget behagelig mot øret. De kan også tas av og er derfor enkle å bytte om de skulle bli litt slitne med åra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer