TEST: Huawei Watch GT2e

Rimelig aktivitetsklokke med enormt batteri

Og prisen er lavere enn på forgjengeren.

RIMELIGERE: Huawei Watch GT 2E koster noen hundrelapper mindre enn sin forgjenger, men det er lite som skiller dem i praksis. Foto: Pål Joakim Pollen
RIMELIGERE: Huawei Watch GT 2E koster noen hundrelapper mindre enn sin forgjenger, men det er lite som skiller dem i praksis. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Huawei har mye å henge fingrene i om dagen. Etter at Trump-administrasjonen puttet selskapet i den såkalte entitetslisten for et drøyt år siden, har mobilavdelingen fått en solid utfordring, siden mobiltelefonene deres nå må selges uten Googles programvare om bord.

Treningsklokkene er ikke like affisert – de har aldri kjørt Google-programvare uansett, og programvaremessig er det derfor ingenting som mangler på dagens testprodukt, Huawei Watch GT 2e, kontra tidligere modeller.

Små forskjeller

Når sant skal sies er det fint lite som skiller Huawei Watch GT 2e fra Watch GT2, som vi testet for et drøyt halvår siden, og de små endringene som er gjort er både positive og negative kontra GT2.

Det som er borte er først og fremst høyttaleren. På GT2 kunne du høre på musikk eller bruke klokka til handsfree-samtaler, men GT 2e kan ikke gi lyd fra seg med mindre du har et par Bluetooth-hodetelefoner (eller ørepropper) koblet til. Det må vi innrømme at ikke er noe stort savn uansett.

Men Huawei har biffet opp antall treningsmodier ganske betraktelig – nå er totalen over 100. Her kan du spore aktiviteten din på det aller meste – foruten klassiske ting som løping, svømming, sykling, klatring og lignende, finnes nå både magedans, fekting, skateboard, dart, drageflyving, kanopadling, fallskjermhopping eller hva det måtte være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer