Jabra lanserer Elite 4 Active:

Rimelige propper med støydemping

… og snart kan Jabras toppmodell være tilkoblet flere samtidig.

NYKOMMER: Jabra Elite 4 Active er en forholdsvis rimelig modell med aktiv støydemping. Foto: Pål Joakim Pollen
NYKOMMER: Jabra Elite 4 Active er en forholdsvis rimelig modell med aktiv støydemping. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten lanserte danske Jabra nye toppmodell-ørepropper i form av Elite 7 Pro.

Vi var ikke over oss av begeistring da vi testet dem, blant annet på grunn av svak støydemping og forholdsvis høy pris, og terningen landet på en firer – ingen dårlig karakter, men likevel noe skuffende fra en produsent som vi de siste årene har holdt meget høyt i trådløse ørepropper-kategorien.

Oppdatert

Nå har Jabra annonsert en oppdatering til Elite 7 Pro, og den gjør at proppene endelig får støtte for multipoint. Oppdateringen skal være på plass i løpet av utgangen av januar.

Det innebærer at du nå kan være tilkoblet to enheter samtidig, typisk PC-en og mobiltelefonen, og enkelt veksle mellom dem, for eksempel om du ser film på PC-en og mobilen ringer. Før oppdateringen måtte du da koble fra PC-en og til mobilen om du ville snakke håndfritt.

Oppdateringen kommer også til «lillebror» Elite 7 Active.

Nytt par - Elite 4 Active

I høst lanserte Jabra modellene Elite 7 Pro (2199,-), Elite 7 Active (1999,-) og Elite 3 (899,-). Nå har de fylt tomrommet på prisstigen og lanserer modellen Elite 4 Active, som får en veiledende prislapp på 1299 kroner. Dette blir med andre ord «storebroren» til Elite 3-øreproppene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer