Jabra lanserer Elite 4 Active:

Rimelige propper med støydemping

… og snart kan Jabras toppmodell være tilkoblet flere samtidig.

NYKOMMER: Jabra Elite 4 Active er en forholdsvis rimelig modell med aktiv støydemping. Foto: Pål Joakim Pollen
NYKOMMER: Jabra Elite 4 Active er en forholdsvis rimelig modell med aktiv støydemping. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten lanserte danske Jabra nye toppmodell-ørepropper i form av Elite 7 Pro.

Vi var ikke over oss av begeistring da vi testet dem, blant annet på grunn av svak støydemping og forholdsvis høy pris, og terningen landet på en firer – ingen dårlig karakter, men likevel noe skuffende fra en produsent som vi de siste årene har holdt meget høyt i trådløse ørepropper-kategorien.

Oppdatert

Nå har Jabra annonsert en oppdatering til Elite 7 Pro, og den gjør at proppene endelig får støtte for multipoint. Oppdateringen skal være på plass i løpet av utgangen av januar.

Det innebærer at du nå kan være tilkoblet to enheter samtidig, typisk PC-en og mobiltelefonen, og enkelt veksle mellom dem, for eksempel om du ser film på PC-en og mobilen ringer. Før oppdateringen måtte du da koble fra PC-en og til mobilen om du ville snakke håndfritt.

Oppdateringen kommer også til «lillebror» Elite 7 Active.

Nytt par - Elite 4 Active

I høst lanserte Jabra modellene Elite 7 Pro (2199,-), Elite 7 Active (1999,-) og Elite 3 (899,-). Nå har de fylt tomrommet på prisstigen og lanserer modellen Elite 4 Active, som får en veiledende prislapp på 1299 kroner. Dette blir med andre ord «storebroren» til Elite 3-øreproppene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.