Rusta tilbakekaller reiseadapter

Fare for elektrisk støt – returner produktet og få pengene igjen.

FARE FOR ELEKTRISK STØT: Varehuskjeden Rusta tilbakekaller en reiseadapter av denne typen. Foto: Rusta
FARE FOR ELEKTRISK STØT: Varehuskjeden Rusta tilbakekaller en reiseadapter av denne typen. Foto: Rusta Vis mer
Publisert

Varehuskjeden Rusta skriver på sine nettsider at de har besluttet å tilbakekalle en reiseadapter. Årsaken er at det er blitt avdekket en konstruksjonsfeil som viser seg ved feil håndtering og kan føre til elektrisk støt ved berøring.

Produktet det gjelder er en reiseadapter med artikkelnummer 559512490101.

I en e-post til Dinside skriver Cecilia Gärdestad, pressekontakt i Rusta. at de har solgt over 800 eksemplarer av reiseadapteren i Norge, men at de hverken har mottatt tilbakemeldinger om elektrisk støt eller at kundene har rapportert om alvorlige kvalitetsbrister fra det aktuelle produktet.

– Det ble oppdaget av da Rustas kvalitetsavdeling avdekket en konstruksjonsfeil ved reiseadapteren, skriver Gärdestad i e-posten.

Rusta sier de anser sannsynligheten for elektrisk støt som lav, men har allikevel besluttet å tilbakekalle produktet fra markedet med hensyn til mulige konsekvenser på bakgrunn av konstruksjonsfeilen.

– Reiseadapteren oppfyller ikke den standarden og kvaliteten som forventes for at Rusta skal kunne levere et produkt som er trygt, holdbare og fullt funksjonelle, avslutter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer