Rykter om sportsutgave av Apple Watch

En mer robust utgave av Apple Watch kan lanseres i 2021.

APPLE WATCH: Både Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE har blitt lansert i høst, men hvilken er best? Se dommen vår i videoen. Video: Kirsti Østvang. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert

Det er avisen Bloomberg som nå hevder at Apple vurdere å lansere en utgave av Apple Watch som er laget for «ekstreme miljøer».

De nåværende utgavene av Apple Watch er laget av aluminium, rustfritt stål og titan.

Mange bruker Apple Watch til trening, men da til aktiviteter hvor den ikke har lett for å bli ødelagt, typisk løping, på treningsstudio og lignende. Både dekselet og glass-skjermen kan enkelt ripes opp om man driver med røffere aktiviteter som fjellklatring.

De er også vanntette, men regnes ikke for å tåle nok til ekstremsporter som vannski uten ekstra beskyttelse. Det har gjort at andre sportsklokke-produsentert som Suunto og Garmin har fått bedre fotfeste i denne kategorien, skriver The Verge.

«Explorer Edition»

En mer robust utgave vil bestå av et gummilignende materiale som minner om Casios G-Shock-klokker. Den refereres til internt som «Explorer Edition», ifølge Bloomberg.

Da Apple Watch debuterte i 2015, lanserte Apple en utgave kalt «Apple Watch Sport», men denne var bare en vanlig urkasse i aluminium med et silikon-armbånd.

Ifølge Bloomberg vurderer Apple å lansere denne nye robuste modellen tidligst 2021 eller 2022, men de skriver også at det er en mulighet for at det ikke blir noe av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer