PlayStation 4:

Så mye spilte du i fjor

Tør du sjekke denne oversikten?

SÅ MYE: Har du PlayStation kan du nå se hvor mye tid du brukte foran skjermen i 2019. Foto: Pål Joakim Pollen
SÅ MYE: Har du PlayStation kan du nå se hvor mye tid du brukte foran skjermen i 2019. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Flere tjenester på nettet gir deg et artig tilbakeblikk fra det foregående året i det vi går inn i et nytt. Spotify er et klassisk eksempel, som via sin «Wrapped»-tjeneste gir deg oversikt over hvor mye tid du hørte på musikk, hvilke artister du hørte mest på og så videre.

Men hvor mye tid brukte du på spill? Er du PlayStation-eier, kan du finne ut det med Sonys wrap-up-tjeneste.

Her får du se hvilke tre spill du brukte mest tid på, hvor mange av årets dager du spilte, totalt antall timer og hvilket tidspunkt i uka du var mest aktiv. I tillegg kommer trophies og annet.

Se, kjære - det er bare en drøy time i uka!
Se, kjære - det er bare en drøy time i uka! Vis mer

Selv ble det 56 timer Apex Legends på meg i fjor, som vel får være godkjent med fire barn i hus. Jeg skulle gjerne ha likt å se hvor mye tid som gikk med på å vente på oppdateringer også.

For øvrig ser det ikke ut til at statistikken gjelder for annet enn hovedkontoen på konsollen, så om du har laget flere profiler til andre i husstanden, telles ikke deres spilling med i statistikken du ser.

Jeg nekter i hvert fall å tro at det bare har blitt åtte timer Fortnite hjemme i 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer