TEST: Shure Aonic 50

Særdeles god lyd

Trådløs lyd blir ikke mye bedre enn dette.

FØRSTE FORSØK: Shure Aonic 50 er selskapets første forsøk på et par trådløse hodetelefoner med støydemping. Og det låter knallbra. Foto: Pål Joakim Pollen
FØRSTE FORSØK: Shure Aonic 50 er selskapets første forsøk på et par trådløse hodetelefoner med støydemping. Og det låter knallbra. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Produsenten Shure er kanskje ikke så kjent blant folk flest, men det er et svært anerkjent merke blant de som lager musikk, blant annet med tanke på mikrofoner og annet lydutstyr.

Aonic 50 er selskapets første forsøk på trådløse hodetelefoner med støydemping, og her får du kort og godt noe av det aller ypperste på lydfronten. Men det koster også sitt - med en prislapp på rundt 4.500 kroner er de blant de dyreste på markedet.

Godt polstret

Tar vi turen på utsiden først, har Shure gått for et ganske klassisk design på Aonic 50, og størrelsesmessig er de langt fra beskjedne, med romslige øreputer og en tykk og godt polstret hodebøyle.

Putene er trukket i imitert skinn, med plast på den utvendige siden. Metallbøylen som går mellom hodebøylen og putene er hengslet én vei slik at putene kan roteres nitti grader mot deg, men du kan ikke klappe dem sammen for å gjøre dem mer kompakte under transport. Med i esken får du et helt gedigent oppbevaringsetui, så hva gjelder portabilitet scorer de ikke så godt.

Vektnåla stopper på hele 334 gram. Dette gjør dem blant de tyngste, men Shure har på meget godt vis klart å balansere hvor hardt de klemmer på hodet, slik at det blir akkurat passe - de faller ikke av når vi strekker oss bakover i kontorstolen, men de er på ingen måte ukomfortable å ha på - snarere tvert om. Komforten er svært god.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer