Nå lanseres Apple One

Samler Apple-tjenestene i én pakke

Dette er de norske prisene.

NYTT ABONNEMENT: Apple One samler flere av Apples tjenester under én paraply. Foto: Apple
NYTT ABONNEMENT: Apple One samler flere av Apples tjenester under én paraply. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Tidligere i høst annonserte Apple sin nye abonnementspakke «Apple One», som samler alle selskapets digitale tjenester under ett.

I stedet for at du har forskjellige abonnement for iCloud, Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade og så videre, samler du alt på ett sted.

Apple sa først at den nye samlepakken ville lanseres senere i øst. Nå melder flere medier at den startskuddet går fredag 30. oktober.

Dette får du

Du kan velge mellom tre ulike pakker i Apple One, et individuelt abonnement, et familieabonnement og et premiumabonnement. Sistnevnte blir ikke tilgjengelig i Norge til å begynne med, da den inkluderer nyhetstjenesten Apple News+ som ikke er lansert her til lands ennå. Her vil også den kommende treningstjenesten Fitness+ være inkludert.

Et individuelt medlemsskap vil koste 165 kroner i måneden, mens et familieabonnement koster 225 kroner per måned. Det skal gi en besparelse på henholdsvis 60 og 70 kroner sammenlignet om du betalte for tjenestene separat, ifølge Apple.

Apple One inkluderer en 30-dagers gratis prøveperiode for alle tjenester som kundene ikke allerede har.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer