Samsung D500

Megapikselkamera, super design, mange funksjoner – Samsung er klar med sin D500. Er dette vårens kuleste mobiltelefon?

Publisert
Sist oppdatert

Megapikseltelefonene er plutselig ingen nyhet lenger, og alle produsenter med respekt for seg selv har et par slike modeller på markedet allerede. Sist ute er altså Samsung, som kombinerer gode bildemuligheter med veldig tidsriktig og spennende design. Hvis du husker fjorårets E800, vet du omtrent hva du skal forvente deg fra D500 utseendemessig. Men på innsiden er det mye nytt..

En liten perle

Men la oss ta utseendet først. D500 er nemlig en uvanlig elegant mobil. Den har den samme skyve-utformingen som E800, og Siemens SL-serie. Tastaturet er altså skjult på undersiden av telefonen, og skyves frem med tommelen. Nedenfor skjermen er det en liten gummistrek som gjør det komfortabelt å åpne telefonen, og selve åpningsmekanismen blir assistert av en magnet-løsning som gjør at du trenger å bruke minimalt med kraft for å åpne eller lukke igjen telefonen.

Mobilen er fysisk veldig liten, funksjonaliteten og den store skjermen tatt i betraktning. Med tastaturet lukket er det bare skjermen og menyknappene som er synlige, men du kan fint bruke telefonen for det. Kameralinsen, sammen med et lite speil og blitz, gjemmer seg også på innsiden, slik at du må åpne telefonen for å kunne ta bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer