Samsung D830

Verdens tynneste foldemobil, Samsung D830, har nettopp kommet i butikkhyllene her i landet. Vi har testet telefonen som kan bli en flott romjulsgave til kjæresten.

Publisert
Sist oppdatert

Samsung har kanskje tatt den syltynne mobiltrenden litt for alvorlig. For øyeblikket virker det nemlig som om mer enn halvparten av mobilene fra selskapet har samme tykkelse som et kredittkort.

Dette gjelder da også for Samsung D830. En foldemobil støpt etter samme lest som Motorola Razr, men som er langt tynnere. Med sine 9,9 millimeter er denne mobilen verdens tynneste foldemobil.

Imponerende tynn

Den nevnte tykkelsen er da også det mest imponerende med denne mobilen. For det å klare å stappe såpass med teknologi i en så tynn pakke er faktisk beundringsverdig. Allikevel synes vi at telefonen blir litt i største laget. For når telefonen er fullt utfoldet tar den opp mer enn en gjennomsnittlig håndflate. Dimensjonene i lukket tilstand er på 54 x 103 x 10 (9,9) millimeter og vekten er på 92 gram.

D830 kommer i to forskjellige versjoner, en sort og en rød. Vårt testeksemplar er av den røde typen, som også har et meget trendy mønster på dekselet. Utvilsomt en telefon som er myntet på den feminine delen av befolkningen. Damene vi har vist den til har da også hatt stor sans for designet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer