Samsung D900

Fjerde oppgradering av verdens beste mobil ser unektelig lovende ut, med imponerende kamera og syltynt design. Men kan D900 leve opp til forventningene?

Publisert
Sist oppdatert

Lesere som har fulgt med på våre mobiltester de siste årene kan ikke ha unngått å høre om verdens beste mobil, Samsung D500. Denne ble kåret til verdens beste mobil på mobilkongressen 3GSM World Congress i Cannes for halvannet år siden. Ikke ufortjent.

Dette har ført til en rekke mer eller mindre vellykkede kloner fra Samsung. Nå har de imidlertid forent D500 med årets designtrend – syltynne mobiler. Noe som gjør den langt mer spennende enn de kjedelige forløperne.

Ultra Edition

Samsung D900 har nemlig blitt en del av Ultra Edition-serien til mobilselskapet. Dette er en serie mobiler, der den ene mobilen er tynnere enn den andre. I D900s tilfelle snakker vi om såkalt slider (eller skyvemobil) med en tykkelse på 12,9 mm. Siden vi velger å runde opp disse minimale målene sitter man igjen med dimensjoner på 104 x 51 x 13 mm og en vekt på 93 gram.

Tydeligvis har selskapet skjønt at de ikke kunne surfe på D500-bølgen i all evighet. D900 har i hvert fall et langt mer spennende utseende enn originalen, selv om noen kanskje vil hevde at den ser litt flatklemt ut. Vi har imidlertid stor sans for designet, som sammen med fargene får den til å se ganske lekker ut. D900 ligner ikke overraskende på de andre modellene i Ultra Edition-serien til selskapet, uten at det er noen ulempe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer