Samsung E800

Design fremfor funksjonalitet? Ikke helt, men Samsungs nye E800 tiltrekker seg mye oppmerksomhet, samtidig som det ikke er den mest avanserte telefonen på markedet. Er den verdt å kjøpe?

Publisert
Sist oppdatert

Telefonene til Samsung har lenge vært synonyme med svært god design, flotte skjermer og brukervennlighet, samtidig som de ikke har vært blant de mest funksjonelle mobilene. Den nye E800 passer for så vidt i den samme kategorien, men er likevel en telefon det er lett å falle for.

Nydelig design

Samsung har lånt designkonseptet til Siemens og laget en telefon som ligner en god del på SL55/65-modellene fra den tyske produsenten. Det betyr at tastaturet skyves ut fra undersiden av telefonen, og mens tastene er skjult er telefonen svært liten og håndterlig.Når tastene er igjen ligner E800 mest en smykke. Den veier 94 gram, passer i enhver lomme og ser velig stilig ut. Funksjonstastene er synlige, og består av to menyknapper, en fireveis navigasjonsknapp med internett-snarvei i midten, en C-knapp og knapper for å besvare og legge på samtaler.

Det er svært lett å åpne tastaturet, da telefonen har en innebygd mekanisme som hjelper deg med dette, samt at det er installert en gummiforsterkning nedenfor skjermen som gjør det mer komfortabelt å dytte de to delene fra hverandre. Sånn sett er E800 mer komfortabel å bruke enn den konkurrerende Siemens SL65.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer