Samsung E900

Forrige Samsung-test var mobilen Z400, en telefon vi syntes hadde lite nytt å by på. Heldigvis kom Samsung rett etterpå med E900 – og her kom innertieren fra koreanerne.

Publisert
Sist oppdatert

For der designet på Z400 minner om flere andre Samsung-mobiler de siste årene står E900 frem som et skinnende lys på designhimmelen. Riktignok kan den minne en del om LGs populære Chocolate-mobil, i tillegg til den nylig annonserte BenQ-Siemens SL91. Allikevel nøler vi ikke med å kalle dette en av de desidert kuleste telefonene vi har sett de siste årene.

Lekkert, lekkert, lekkert

Der de fleste mobiltelefoner ser ut til å bli større og større, går nemlig Samsung motsatt vei med E900. Denne mobilen veier kun 93 gram og dimensjonene er på behagelige 45 x 93 x 17 mm. Langt under det man vanligvis ser i mobilbutikkene om dagen. Allikevel er det ikke størrelsen som imponerer mest på denne mobilen.

For det er faktisk overflaten som er mest imponerende på E900. Skyvemobilen har et glinsende sort deksel, med trykksensitive flater. Disse lyser et lekkert hvitt lys når mobilen brukes og bruker som de vanlige navigasjonsknappene. Nå skal det sies at det til å begynne med føles veldig uvant, siden man ikke får den vanlige feedbacken. Litt må man imidlertid lide for skjønnheten, og det går faktisk ikke lang tid før man blir vant til dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer