Galaxy S21

Samsung fikser batteriproblemer

Slipper ny oppdatering etter at den første ga batteritrøbbel til flere Galaxy S21-eiere.

LAST NED NÅ: Har du opplevd batteriproblemer med din nye S21-telefon, last ned denne nye oppdateringen. Foto: Pål Joakim Pollen
LAST NED NÅ: Har du opplevd batteriproblemer med din nye S21-telefon, last ned denne nye oppdateringen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av februar slapp Samsung en oppdatering til sin nye Galaxy S21-serie. Kort tid etterpå begynte flere å melde om at batteriet tømte seg unormalt raskt.

Nå har imidlertid Samsung sluppet en ny oppdatering som tar sikte på å fikse batteriproblemene som oppstod som følge av den opprinnelige oppdateringen.

Ny firmware

Ifølge Tom's Guide var det kun S21-eiere med Exynos-prosessor som var rammet, hvilket er den versjonen som selges i Norge. I USA selges Galaxy S21 med Qualcomm-prosessor.

For å se om du kan installere oppdateringen, gå til innstillinger-menyen og deretter programvareoppdatering. Trykk på last ned og installer for å se om den er tilgjengelig.

Den siste oppdateringen har versjonsnummer G99xBXXU1AUB6. Foto: Pål Joakim Pollen
Den siste oppdateringen har versjonsnummer G99xBXXU1AUB6. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Oppdateringen skal ha navnet G99xBXXU1AUB6, ifølge Tom's Guide - versjonen ser du litt ned på oppdateringssiden, som avbildet over.

Men hjelper det?

For øvrig rapporterer fremdeles noen brukere på XDA Developers-forumet at de har batteriproblemer selv etter oppdateringen, så det gjenstår å se om dette er det siste vi hører om saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer