Samsung Galaxy Beam

Mobiltelefon med projektor? Kino på do? Tja, hvorfor ikke?

HALLO PÅ DO: Scarlett Johansson ble med oss på do denne uken. Ikke hver dag det skjer, med mindre du har Samsung Galaxy Beam med projektor, selvfølgelig.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
HALLO PÅ DO: Scarlett Johansson ble med oss på do denne uken. Ikke hver dag det skjer, med mindre du har Samsung Galaxy Beam med projektor, selvfølgelig. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen ganger tenkt: "Kult at jeg får betalt for å være på do på jobben. Men det hadde vært enda bedre å få betalt for å være på kino, samtidig som jeg er på do".

Ikke vi heller. Men Samsung Galaxy Beam gjør det fullt mulig.

Dette er nemlig den eneste Android-mobilen på markedet med projektor. Som gjør at du kan sette opp din egen kino hvor det skulle være.

På do, for eksempel.

For bare innrøm det: Du bruker mobilen på do – og er langt fra alene

God projektor

Samsung Galaxy Beam er en ganske normal Android-telefon. Med det lille, store unntak av at den også fungerer som projektor.

Innholdsfortegnelse:

  1. God projektor
  2. Hold i ro
  3. Er gult kult?
  4. En meningsløs dings
  5. Android med litt attåt
  6. Glatt, tregt og høyt
  7. Skuffende kamera
  8. Best, i et monopol
Så la oss gå rett til det alle lurer på: Fungerer det?

Ja, det gjør det faktisk. Vi har den siste uken prøvd det meste: Kino på do, surfing i taket, bilder på tunnelveggen på T-banen og presentasjoner på verandaen. Ikke alt har blitt like bra, men det fungerer bedre enn vi fryktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer