Samsung Galaxy Fold kommer til Norge

Fra fredag 18. oktober finner du smarttelefonen i norske butikker.

Vi fikk en kort titt på Samsung Galaxy Fold under årets IFA-messe i Berlin. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 3. oktober slapp Samsung nyheten om at deres brettbare smarttelefon blir tilgjengelig i Norge, Sverige, Finland og Danmark fra og med fredag 18. oktober.

Smarttelefonen blir tilgjengelig i fargene Space Silver og Cosmos Black. Anbefalt pris ligger på 21.000 kroner, og den vil selges i utvalgte Telia- og Elkjøp-butikker.

Alle enheter kommer med Samsungs true wireless-høretelefoner Galaxy Buds, et elegant deksel i aramidfiber og ett års forsikring gjennom Samsung Care+, står det i pressemeldingen.

Utfordrende skjermdesign

Lanseringen ble utsatt etter omfattende skjermproblemer, som nå ser ut til å være løst ettersom den brettbare mobilen er klar for lansering.

Ifølge rapporter fra Bloomberg i sommer skal Samsung ha endret det slik at beskyttelseslaget er strukket rundt hele skjermen og over i den ytre kanten på en måte slik at det ikke er mulig å ta av for hånd. Likevel har vi sett rapporter om at skjermen er svært sensitiv og kan ripes lett.

En helt ny mobilkategori

Samsung Galaxy Fold er en helt ny kategori på mobilmarkedet, nemlig en brettbar mobil. Det betyr at den får plass i lomma samtidig som det er mulig å brette ut skjermen, slik at den blir større.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer