Samsung Galaxy Fold kommer til Norge

Fra fredag 18. oktober finner du smarttelefonen i norske butikker.

Vi fikk en kort titt på Samsung Galaxy Fold under årets IFA-messe i Berlin. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 3. oktober slapp Samsung nyheten om at deres brettbare smarttelefon blir tilgjengelig i Norge, Sverige, Finland og Danmark fra og med fredag 18. oktober.

Smarttelefonen blir tilgjengelig i fargene Space Silver og Cosmos Black. Anbefalt pris ligger på 21.000 kroner, og den vil selges i utvalgte Telia- og Elkjøp-butikker.

Alle enheter kommer med Samsungs true wireless-høretelefoner Galaxy Buds, et elegant deksel i aramidfiber og ett års forsikring gjennom Samsung Care+, står det i pressemeldingen.

Utfordrende skjermdesign

Lanseringen ble utsatt etter omfattende skjermproblemer, som nå ser ut til å være løst ettersom den brettbare mobilen er klar for lansering.

Ifølge rapporter fra Bloomberg i sommer skal Samsung ha endret det slik at beskyttelseslaget er strukket rundt hele skjermen og over i den ytre kanten på en måte slik at det ikke er mulig å ta av for hånd. Likevel har vi sett rapporter om at skjermen er svært sensitiv og kan ripes lett.

En helt ny mobilkategori

Samsung Galaxy Fold er en helt ny kategori på mobilmarkedet, nemlig en brettbar mobil. Det betyr at den får plass i lomma samtidig som det er mulig å brette ut skjermen, slik at den blir større.

I tillegg kommer en rekke smarte funksjoner som skaper helt nye muligheter for hva man kan gjøre med en mobiltelefon.

Galaxy Fold er utviklet for krevende multitasking, samt for å oppleve visuelt materiale av høyeste kvalitet. Det avanserte dobbelbatterisystemet gjør at mobilen henger med gjennom hele dagen, og med trådløs batterideling kan brukere også lade andre enheter, står det videre i pressemeldingen.

I løpet av de siste månedene har Samsung raffinert Galaxy Fold for å forsikre seg om at mobiltelefonen leverer den beste mulige opplevelsen for brukeren, hevder selskapet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer