Samsung Galaxy Note 4 lansert

Og Samsung hadde mer å by på enn en ny telefon …

BUET: Samsung Galaxy Note Edge har en original vri på skjermen, bokstavelig talt. Foto: KIRSTI ØSTVANG
BUET: Samsung Galaxy Note Edge har en original vri på skjermen, bokstavelig talt. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kom ikke som noen overraskelse at Samsung lanserte sin nye Note-modell, Note 4 på sin IFA-pressekonferanse i Berlin onsdag.

Som forventet er Samsungs nye storebror 5,7 tommer over diagonalen; det samme som forgjengeren, Note 3. Oppløsningen har imidlertid økt, og dette er dermed Samsungs første telefon med QHD-oppløsning; 2560x1440.

Se også konkurrenten Sonys nyheter

Ny penn

Samsung har fokusert på pennen denne omgangen og doblet antall trykkpunkter slik at det nå er 2048 av dem. Selskapet har også inngått et samarbeid med pennprodusenten Mont Blanc, som også vil komme med egne penner. Hånd i hånd med en ny penn kommer også nye funksjoner, som blant annet gjør det lettere å samle informasjon fra flere kilder.

Kameraet på baksiden har fått optisk bildestabilisering og leverer bilder med 16 megapikslers oppløsning, men Samsung hadde også stort fokus på frontkamereat, hvis brennvidde nå er senket slik at man kan fange mer i bredden når man tar selfies. En egen selfie-modus lar deg også panorere kameraet slik at du fanger inntil 120 grader i bredden. Frontkameraet slipper også inn 60% mer lys enn tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer