Samsung Galaxy Note 7 kan bli et yndet samlerobjekt

Selges allerede for store summer på eBay.

SAMLEROBJEKT: Galaxy Note 7 var Samsungs nye flaggskip, og ble blant annet levert med penn. Den fikk et svært kort liv på markedet, men har du sikret deg et eksemplar, kan den fort bli verdifull. Foto: Pål Joakim Pollen
SAMLEROBJEKT: Galaxy Note 7 var Samsungs nye flaggskip, og ble blant annet levert med penn. Den fikk et svært kort liv på markedet, men har du sikret deg et eksemplar, kan den fort bli verdifull. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man skulle kanskje tro at folk ville sky den som pesten, Samsungs mye omtalte mobilflaggskip Galaxy Note 7. Telefonen er nå trukket tilbake fra markedet etter flere rapporter om batterier som eksploderer, og flyselskaper over hele kloden har lagt ned forbud mot å ta med mobilen om bord.

I stedet kan det se ut til at telefonen, som er besluttet IKKE skal komme tilbake i salg, er i ferd med å bli et yndet samlerobjekt.

Nettstedet Softpedia skriver at det ligger flere eksemplarer til salgs på eBay, med prislapper på opp mot 2.000 dollar (nesten 16.500 norske kroner). Det er nesten tre ganger mer enn den kostet ny da den fremdeles var å finne i butikkhyllene.

Dinside rakk også å teste den, og gav den svært gode skussmål.

Note 7 kom derimot aldri i salg i Norge, men rundt 2,5 millioner mobiler ble solgt på verdensbasis. Alle disse er nå kalt tilbake fra Samsung, men skulle du ha et eksemplar liggende, kan det kanskje være fristende å ta vare på det.

Bare sørg for at du velger en trygg og brannsikker plassering...

Les også:Full krise hos Samsung etter Note 7-problemeneSamleside: Samsung

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer