Samsung Galaxy Note

Den største mobilskjermen vi har sett. Vi er nesten litt overveldet.

ENORM: Det finnes andre ord som kan beskrive Samsung Galaxy Note og den 5.3 tommer store skjermen, men vi faller stadig vekk tilbake på enorm. Foto: Øivind Idsø
ENORM: Det finnes andre ord som kan beskrive Samsung Galaxy Note og den 5.3 tommer store skjermen, men vi faller stadig vekk tilbake på enorm. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare sex-litteraturen som diskuterer størrelsen. Mobilnerdene klarer heller ikke holde seg unna, og blant spesielt interesserte har det oppstått til dels hissige debatter om hvorvidt 3.5, 4.3 eller kanskje 4.7 tommer er den optimale dimensjonen på en mobilskjerm.

Med rykende ferske Samsung Galaxy Note i hånda blir ikke diskusjonen lagt død. Den blir bare tråkka på med en slik styrke at alle debattantene blir bedøvet en liten stund, som når noen slenger en kinaputt inn i et klasserom med fjortiser og alle bare "fy i svarte h ... hva skjedde?!".

Hvor stor skjerm sa du?

5.3 tommer. Jeg kunne bedt deg om å tygge litt på det, men det er altfor stort til å tygge på. Dette er Samsungs forsøk på å lage den ultimate brettmobilen, muligens en helt ny kategori smartmobil, og den overgår det meste vi har sett tidligere. Vi prøvekjørte Android-baserte Note - den har fått et imponerende kort navn til å være så stor - allerede under årets IFA-messe i Berlin Innholdsfortegnelse:

  1. Hvor stor skjerm sa du?
  2. Fantastisk skjerm
  3. Programvare
  4. Batteri - tale - fartstester
  5. Bra kamera
  6. Er det en penn jeg ser?!
  7. Råtass på video
  8. Konklusjon
i september, og selv om vi ble ferdig med den verste siklingen i Tyskland er det ikke tvil om at de som er disponert for teknolyst vil kjenne en viss sitring når de pakker ut kjempemobilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer