Samsung Galaxy S II (S2)

Enkelt og greit – Samsung Galaxy S II er den beste mobiltelefonen vi har testet.

Samsung Galaxy S II er rett og slett den beste telefonen vi har testet.
Samsung Galaxy S II er rett og slett den beste telefonen vi har testet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I blant er det en fryd å teste produkter, og sjelden har en sekser på terningen vært så klokkeklar som for Samsungs nye toppmodell. Android-baserte Galaxy S II er nemlig et råskinn hva gjelder ytelse, den har en briljant skjerm med vanvittige fargeegenskaper og er så tynn og lett at det er på grensen til det utrolige.

Til tross for all kraften under panseret, lar vi oss allikevel imponere av batterilevetiden, og med mindre du bruker den veldig mye, er det faktisk ikke nødvendig slik at du sette den i laderen hver kveld.

Galaxy S II er proppfull av teknologi, har en vanvittig kjapp nettleser, et flott kamera og et stort internt minne (16GB), der telefonen i tillegg støtter minnekort. Samsung har også kommet med et par innovative funksjoner til sitt TouchWiz-grensesnitt (som kjører "oppå" Android) som vi også liker veldig godt, og spiller dessuten 1080p .mkv-filer rett ut av boksen.

Merk: Samsung Galaxy S II blir tilgjengelig i butikkene denne uka.

Tar vi en titt på de tekniske spesifikasjonene først, får vi følgende liste:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.