Samsung Galaxy S II utsatt

Men det er ikke bare dårlige nyheter.

Samsung Galaxy S II er en av årets mest spennende modeller. Foto: Samsung
Samsung Galaxy S II er en av årets mest spennende modeller. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

La det være sagt med én gang - etter å ha tråkket opp og ned Barcelona-messen tre dager til ende, var det få telefoner som gav et så godt inntrykk som Samsungs kommende Galaxy S II; en mobiltelefon vi har svært høye forventninger til.

Førsteinntrykk av Samsung Galaxy S II

Oppfølgeren til Galaxy S er stor, tynn og lett, og vil bli noe av det ypperste å få tak i hardwaremessig, med dobbeltkjerneprosessor, 16/32GB interminne + støtte for micro SD-minnekort, en stor og knallbra skjerm (Super AMOLED Plus) og innebygd krypteringsbrikke for å nevne noe.

Nå ser det imidlertid ut til at den planlagte mai-lanseringen blir utsatt. Telefonen var opprinnelig planlagt lansert i uke 19 (i hvert fall var det infoen vi fikk på Barcelona-messa), men i følge Facebook-siden til Samsungs divisjon i Estland, skal telefonen klokkes opp fra planlagte 1GHz til 1,2GHz (fortsatt dobbeltkjerne).

At informasjonssiden for Galaxy S II ikke lenger har noen detaljer om prosessorhastighet bekrefter i stor grad også dette.

Det ser imidlertid ut til at telefonen kan lanseres i juni på tross av oppgraderingen, så det gamle ordtaket om at den som venter på noe godt osv. gjelder i høy grad også her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer