Samsung Galaxy S5

En svært god telefon, men fingersensoren burde ha vært bedre.

VANNTETT: En av de største forbedringene i forhold til forgjengeren, er at S5 nå er blitt vanntett. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
VANNTETT: En av de største forbedringene i forhold til forgjengeren, er at S5 nå er blitt vanntett. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung har solgt i bøtter og spann av sin Galaxy S-serie, og de siste årene har selskapet blitt berømmet med gode terningkast her på DinSide:

Samsung Galaxy S (terningkast 5, 2010)Samsung Galaxy S II (terningkast 6, 2011)Samsung Galaxy S III (terningkast 6, 2012)Samsung Galaxy S4 (terningkast 5, 2013)

I år er turen kommet til Samsung Galaxy S5. Blant de største nyhetene denne gangen er at telefonen er blitt vanntett, at den har fått en fingeravtrykkssensor, innebygd pulsmåler og et forbedret kamera.

Foruten dét deler den også ting med sin forgjenger, som innebygd IR-sender (slik at du kan bruke telefonen som fjernkontroll), og en rekke finesser og funksjoner.

God å holde

Utseendemessig har ikke veldig mye endret seg siden forgjengeren. Skjermen har blitt 0,2 tommer større over diagonalen (nå: 5,1 tommer), og telefonen har vokst litt i henhold og blitt litt mindre rund i kantene.

På jakt etter en mindre telefon? Terningkast 6: Sony Xperia Z1 Compact

Baksiden er i plast og har et hullete mønster som gjør at den ligger bedre i hånda enn det den glatte forgjengeren gjorde. Plasten gir ikke den samme luksusfølelsen som du får hos HTC One M8 og iPhone 5s, men vi lar oss imponere av at telefonen faktisk er vanntett selv om baklokket kan tas av (forutsatt at du har satt det på ordentlig, selvsagt – du får en advarsel om å dobbeltsjekke det etter å ha tatt det av).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer