Samsung Galaxy S6 Edge Plus annonsert

Det var den gode nyheten. Den dårlige er at Note 5 ikke vil komme til Norge ...

TO NYE: Samsung har i dag vist frem Note 5 og S6 Edge Plus, men bare sistnevnte kommer til Norge. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
TO NYE: Samsung har i dag vist frem Note 5 og S6 Edge Plus, men bare sistnevnte kommer til Norge. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(London) I dag annonserer Samsung to nye telefoner i sin Galaxy-familie: Galaxy S6 Edge Plus og Galaxy Note 5.

Førsnevnte er i praksis en større utgave av Samsung Galaxy S6 Edge, som vi gav toppkarakter da vi testet den tidligere i år. Note 5 er naturligvis oppfølgeren til Note 4 og har nå fått en mer eksklusiv innpakning med glass på baksiden; dog på bekostning av minnekortstøtte.

Men. Note 5 kommer ikke til Norge.

Ifølge Samsung-representantene vi pratet med i London, er det nemlig kun i Nord-Amerika og enkelte asiatiske land Note 5 lanseres.

Ganske like

Skjønt, Note 5 og S6 Edge Plus er to ganske like telefoner; i hvert fall på innsiden.

Note-versjonen skiller seg naturlig nok ut med en medfølgende penn, som klikker på plass mer elegant enn før. S6 Edge Plus har fortsatt buede skjermkanter som på S6 Edge – Note 5 er faktisk buet på baksiden.

Men de er like store. Og de har akkurat samme innmat.

Forsiktig oppgradering

S6 Edge Plus har ikke veldig mye ekstra å by på over forgjengeren. Som navnet tilsier er telefonen større – 5,7 tommer over diagonalen, kontra 5,1 tommer på S6 Edge. Under ser du telefonene side om side:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer