Samsung Galaxy S7

Vanntett, lynrask, svært godt kamera … Samsung overbeviser med årets nye toppmodeller.

«FLAT»: Dette er den «flate» utgaven av Samsung Galaxy S7. Den har imidlertid ganske buede baksider som gjør den ekstra god å holde. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
«FLAT»: Dette er den «flate» utgaven av Samsung Galaxy S7. Den har imidlertid ganske buede baksider som gjør den ekstra god å holde. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede testet én av Samsungs to nye S7-telefoner. Denne gangen har vi sett på den minste av de to nye – den «flate» Galaxy S7.

Om du ikke har fått med deg testen av storebror S7 Edge, kan du lese mer om hva vi synes om årets toppmodell fra Samsung her:

TEST: Samsung Galaxy S7 Edge

Hva skiller dem?

S7 og S7 Edge har mye til felles. Den mest åpenbare forskjellen er at S7 har flat design og er mindre enn Edge-modellen, med skjermstørrelser på henholdsvis 5,1 og 5,5 tommer.

Oppløsningen er imidlertid den samme, 2560x1440 piksler, som med andre ord betyr at den flate utgaven har enda høyere pikseltetthet. Begge skjermene er uansett så skarpe at dette ikke er noe du vil merke i praksis.

LES OGSÅ: Sony Xperia Z5 har 4K-skjerm

Siden S7 mangler buet skjermkant, betyr det også at du ikke får den samme kantskjermfunksjonaliteten som på Edge-utgaven, der du kan sveipe fingeren inn fra siden for å ringe kontakter, starte apper, se sportsresultater eller hva det måtte være.

Mindre telefon betyr også mindre plass til batteri, så mens S7 Edge har 3.600mAh, må S7 klare seg med 3.000mAh. Det er uansett et godt løft fra 2.550mAh hos forgjengeren, der batterikapasiteten altså er økt med 17,6 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer