Samsung Galaxy Tab P1000 er nesten en vinner

Samsungs nettbrett imponerer på nesten alle vis, men noe trekker likevel ned.

HAR UTSEENDET MED SEG: Samsung Galaxy Tab har ingenting å skjemmes over i forhold til designet. Foto: Per Ervland
HAR UTSEENDET MED SEG: Samsung Galaxy Tab har ingenting å skjemmes over i forhold til designet. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du behøver ikke ha et tabloid hjerte for å akseptere at nettbrett-krigen endelig er i ferd med å intensiveres. Apple blåste liv i den gamle tablet-idéen med iPad, og noen måneder etter lansering har flere millioner eksemplar for lengst forlatt Apples fabrikker i Asia.

I Norge lar den fortsatt vente på seg, og selv om det sannsynligvis finnes titusenvis av eksemplar på plass i landet allerede - Finn.no hevdet så seint som 5. oktober at de har målt 40.000 unike iPad-treff i løpet av juli, august og september -, er den ikke mulig å få tak i gjennom det offisielle Apple-apparatet.

Sniker seg foran iPad

Samsung tar dermed innersvingen på Apple i Norden gjennom sin overraskende raske lansering av Samsung Galaxy Tab, et sjutommer stort nettbrett med Googles Android-operativsystem i bunn. Vi så først produktet under årets IFA-messe i Berlin i begynnelsen av september, og halvannen måned seinere er den allerede å finne i flere norske butikker.

Innholdsfortegnelse:Sniker seg foran iPadDet ytre teller ogsåBatteritid med forbeholdDen er også en vanlig mobilSurfing og epost og app-butikkImponerende videomuligheterJa, den tar bilderPris: Her blir det komplisertKonklusjon: Kjøpe eller ikke kjøpe?Førsteinntrykket fra IFA var svært godt, men utenlandsforhold er ikke så lett å pleie, så spørsmålet er om de gode, varme følelsene har holdt seg?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer