Galaxy S21

Samsung gjør trolig som Apple

Kan komme uten lader og ørepropper.

GALAXY S21: Ifølge ferske rykter kommer Samsungs neste toppmodell uten lader og ørepropper i esken. Foto: OnLeaks
GALAXY S21: Ifølge ferske rykter kommer Samsungs neste toppmodell uten lader og ørepropper i esken. Foto: OnLeaks Vis mer
Publisert

Med lanseringen av iPhone 12 har Apple sluttet å legge med lader og kablede ørepropper i esken, noe selskapet både er blitt kritisert og hyllet for.

Apple begrunnet avgjørelsen med at det bidrar til å redusere karbonutslipp, men kritikerne mener at Apple gjør dette for å øke sine marginer og senke fraktkostnader, i tillegg til å tjene penger på å sende ekstrautstyret separat.

Galaxy S21 kan komme uten lader

Mobilkonkurrenten Samsung har også vært frempå, og i et Facebook-innlegg tidligere i høst la selskapet ut et bilde av en mobillader med teksten «inkludert med din Galaxy». Innlegget er senere blitt fjernet.

Men etter litt moro på Apples bekostning, kan det hende at Samsung følger etter og gjør det samme. Ifølge et sertifiseringsdokument sendt inn til regulatoren ANATEL i Brasil, blir Galaxy S21-enhetene levert uten hverken lader eller ørepropper i esken.

Noe som i så fall er litt ironisk med tanke på Samsungs nylige stikk mot Apple.

Fulgte etter

Dette er i så fall ikke første gang at Samsung mobber Apple for en ting, for så å følge etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer