Samsung i300

Endelig har den første musikkmobilen med harddisk blitt sluppet på det norske markedet. Men er Samsung i300 den trusselen for MP3-spilleren som vi har mistenkt?

Publisert
Sist oppdatert

Lagringskapasitet er noe av det aller viktigste når det gjelder musikkmobiler. Vi har hittil måttet nøye oss med noen hundre megabyte med minne i telefonene, noe som gjør at de kun konkurrerer med de aller minste MP3-spillerne på markedet.

Nå har det derimot endelig kommet en musikkmobil på markedet som har tatt lagringskapasitet på alvor. Samsung i300 er nemlig utstyrt med en egen harddisk. Hele tre gigabyte har man tilgjengelig, noe som faktisk kan gjøre den til en iPod nano-rival.

Flott design

Størrelsen blir imidlertid noe helt annet. For der iPod nano er liten og tynn, blir i300 både stor og tykk (48 x 113 x 20 mm). Allikevel er vi veldig fornøyd med designet på telefonen. Den ser veldig godt ut til å være en såpass stor mobiltelefon. I tillegg ligger den utrolig godt i hånden og har bra taster.

Vi må også si oss meget fornøyd med alle snarveisknappene på denne mobilen. Vi snakker blant annet tastelås, flymodus, kamerautløser, diktafon og musikkstyring. Sistnevnte er nok imidlertid det beste i så måte. For i tillegg til en snarvei til musikkprogrammet er den utstyrt med et scrollhjul som minner om det man kjenner fra iPod-verdenen. Dette fungerer helt utmerket og her har Samsung vist resten av bransjen hvordan navigering bør fungere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer