Samsung klar med mobiltelefonen E800

Den er både liten og smidig, og byr på hele 21 MB internminne. Samsung E800 kan bli en ny suksess for Samsung.

Samsung klar med mobiltelefonen E800
Publisert
Sist oppdatert

E800 er første modell i en ny serie med kompakte mobiltelefoner med utskyvbart tastatur og innebygd antenne fra Samsung. Tastaturet skyves frem med tommelen, og vips så avdekkes nedsenkede knapper og et VGA-kamera med lys - som dermed beskyttes når telefonen ikke er i bruk. Kameraet kan dessuten seriefotografere dersom du holder utløserknappen nede.

Den store skjermen har støtte for 65.000 farger, og du blant annet kan knytte bilder til hvem som ringer.

Mye minne

Mest oppsiktsvekkende er det kanskje at telefonen har hele 21 MB internminne - noe som er sjelden vare for denne typen telefoner. Dermed vil det gå langt mellom hver gang du må slette meldinger, bilder, ringetoner etc for å få plass til nye.

Telefonen har også høyttalerfunksjon og en ny funksjon som fjerner bakgrunnsstøy når du prater.

- Tenk deg at du står i en støyende bar, og telefonen ringer, sier Michael Alström, produktmarkedssjef i Samsung. Normalt kan det hende at stemmen din drukner helt i bakgrunnsstøyen. Men på E800 aktiverer du bare stemmeklarhet. Da filtrerer telefonen automatisk bort mye av bakgrunnslyden og gjør din egen stemme tydeligere, forklarer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.