Samsung lanserer Corby

Mobil med trykkfølsom skjerm og fokus på sosiale nettverk.

Samsung lanserer Corby
Publisert
Sist oppdatert

Berlin, DinSide Data: Twitter, Facebook og MySpace. Tre viktige sosiale arenaer på nettet som blir stadig viktigere for ungdom i alle aldre. Det skal blogges, chates og twitres, og det skal gjøres i øyeblikket. Derfor bør du ikke bli forbauset over at stadig flere mobilprodusenter kaster seg på bølgen og lanserer nye modeller med slik funksjonalitet innebygd.

Samsung Corby er et godt eksempel. Denne lille nyheten fra Samsung har direkte støtte for alle de nevnte nettverkene. Den har dessuten 23 widgets (miniprogrammer) installert, og mer enn førti flere kan lastes ned fra Samsungs sider.

Skjermen måler 2,8 tommer, og den er trykkfølsom og ripebehandlet.

Les også: Nokia med billig touch-mobil

For øvrig har telefonen innebygd støtte for Edge og SMN quadband, FM-radio og mediespiller som støtter MP3, AAC, AAC+ og WMA-formatene, samt videoformatene h.263, MPEG4 og WMV.

Kameraet har 2 megapiksels oppløsning, og internminnet er 40 MB. Det kan bygges ut ved hjelp av et microSD-kort. Batterilevetiden er oppgitt til 3,7 timer (tale) og 500 timer standby.

Telefonen finnes i en rekke farger, og vil koste 1800 kroner uten abonnement når den dukker opp i butikkene i oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.