Samsung lanserer fem nye mobiler

Samsung har lansert fem nye mobiler, hvorav en modell har innebygget blits.

Publisert
Sist oppdatert
Samsung lanserer fem nye mobiler

Samsung lanserer fem nye mobiler

  1. Se bilder av de nye mobilene


Samsung har gjort det svært godt i mobilmarkedet de siste årene med sine avanserte mobiler utviklet for det krevende hjemmemarkedet i Sør-Korea. Nå fyller selskapet på med nye modeller som kommer i salg i Norge utover høsten.

Først med blits

Den mest oppsiktsvekkende nyheten er SGH-X600 (bildet) som Samsung mener er den første telefonen med innebygd kamera med blits. Kameraet på X600 tar bilder med en oppløsning på 640x480 bildepunkter.

Telefonen har et tradisjonelt design uten Samsungs vanlige sammenbrettbare lokk. X600 veier bare 80 gram og kommer i salg i november.

SGH-P400 er den meste avanserte modellen med en skjerm og innebygd kamera som kan dreies 180 grader slik at du enten kan ta bilde av deg selv eller andre. Telefonen kommer i salg i slutten av oktober.

SGH-E700 er en designtelefon med kamera og en TFT-fargeskjerm med 65.000 farger. Telefonen lar deg seriefotografere, for slike serier kan sendes som en MMS-melding.

Så følger to tradisjonelle modeller. SGH-X100 er en enklere, pent designet telefon som skiller seg fra sine konkurrenter med et minne på hele 9 MB, noe som åpner for lagring av 1000 telefonnummer, 200 SMSer og en serie bilder.

Samsung SGH-E100 bruker selskapet skjermlokk-design og har en TFT-skjerm med 65.000 farger, men ikke kamera.

Se bilder av telefonene her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer