Samsung lanserer SGH-S300

- Som å sammenligne lyden fra en sveivegrammofon med lyden fra en CD-spiller, sier Samsung om sin nye SGH-S300, kontra andre mobiltelefoner med polyfoniske ringelyder.

Publisert
Sist oppdatert
Samsung lanserer SGH-S300
Samsung lanserer SGH-S300


I følge Samsung er det ingen andre mobiltelefoner som kan skilte med 40 kanals polyfoniske ringelyder, noe som gir mulighet til å spille alt fra popmusikk til latterkuler når noen ringer til deg. Lydkvaliteten skal visstnok utmerke seg med spesielt god dynamikk og bass (!) i følge Samsung selv.

Liten og lett

SGH-S300 er en meget kompakt sammenfoldbar mobiltelefon, som veier beskjedne 70 gram. Sammenfoldet måler den 8 cm, utfoldet dobbelt så lang. Samsung, sammen med Motorola, valgte tidlig å satse på sammenfoldbare mobiltelefoner.

Åpenbare fordeler med formatet er at du beskytter skjermen, og slipper å aktivere tastlås når du putter den i lommen.

To fargeskjermer

Telefonen har for øvrig to fargeskjermer, en på baksiden som viser hvem som ringer uten at du behøver å folde telefonen ut, og hovedskjermen på innsiden. Denne skal i følge Samsung være i stand til å vise 65.000 farger, og har en oppløsning på 128 x128 piksler. Ytterskjermen klarer 256 farger, og viser i tillegg dato, klokkeslett, batterinivå og dekning. Den fungerer for øvrig som et speil når den ikke er i bruk.

PC-kabelen og programvaren som følger med laster ned nye ringesignaler og logoer til telefonen via PC, både fra Internett og CDen som følger med. Dessuten kan telefonboken redigeres fra datamaskinen. Telefonen har GPRS, WAP 1.2.1, T9 og infrarød overføring.

Dette er en trebåndstelefon, og kan derfor også brukes i USA.

SGH-S300 blir å finne i butikkene fra 15. mars. Veil. pris blir 4.600 kroner inkl mva.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer