Samsung lanserer tre nye mobiler

NYHET: Samsung fortsetter å slippe nye modeller, og i går kom meldingen om tre ferske telefoner fra giganten. Her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Telefonene til Samsung er blitt mer og mer populære de siste årene, takket være den spreke designen og kvalitetsfølelse. Vi likte blant annet den nylige D500-modellen veldig godt.

Den mest spennende telefonen av de nye modellene er nok E720. Det er en oppgradert versjon av den populære klappmodellen E700, som har vært på markedet et halvannet års tid. Telefonen er nå altså oppdatert med funksjonalitet som passer inn i tiden, selv om det ikke nødvendigvis er noen revolusjonerende spesifikasjoner Samsung presenterer. E720s viktigste salgsargument er megapikselkamera, musikkavspilling og videomuligheter. Kameraet har innebygd fotolys og skal ta meget gode bilder, og kan naturligvis også ta opp videoklipp. Disse videoklippene kan også brukes som bakgrunnsbilde på skjermen.

E720 har 88 MB minne, og du kan også bruke den som musikkspiller. Det skal være plass til ca. 20 sanger på mobilen, og du kan styre avspillingen via knapper plassert på utsiden. Den utvendige skjermen viser også informasjon om musikken som blir spilt. Den innvendige skjermen viser flott bilde og støtter 262.000 farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer