Samsung med dreibar mobil

Telefoner med PDA-funksjonalitet er det stadig flere av, og nå har Samsung lansert sin modell - som faktisk virker svært spennende.

Samsung med dreibar mobil
Publisert
Sist oppdatert

Denne nye telefonen, som heter SGH-D700, er ikke Samsungs første mobil med PDA-muligheter. Produsenten har allerede vist frem telefoner som baserer seg på Palm- og Smartphone 2002-operativsystemene, men D700 er det første Symbian-baserte produktet fra selskapet. I tillegg har den en del ganske interessante funksjoner.

D700 har flippdesign, noe som er temmelig vanlig fra Samsung. Men telefonens utseende er for øvrig noe utradisjonelt, og domineres av rette linjer og skarpe kanter.

Teknologisk sett er telefonen meget innholdsrik og ganske så innovativ. På innsiden er det altså Symbian-operativsystemet som styrer det hele, og grensesnittet er likt det vi er vant til fra Nokia 7650 og 3650. Den har støtte for det meste, inkludert MMS, GPRS, tre bånd, WAP 2.0-nettleser, polyfoniske ringetoner og MMC-minnekort. Den mangler dessverre Bluetooth-muligheter. Andre funksjoner er SyncML-støtte, mulighet for å bruke både MIDI og WAV-filer som ringetoner og stemmestyrt betjening. Den skal ha 4 MB minne innebygd, som altså kan utvides med minnekort.

Telefonen har innebygd kamera, som skal være av høyere kvalitet enn det vi er vant til. Kameraet er bevegelig og kan dreies rundt. Det samme gjelder skjermen - den kan nemlig også dreies rundt sin egen akse, noe som gjør telefonen mye mer fleksibel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer