Samsung med dreibar mobil

Telefoner med PDA-funksjonalitet er det stadig flere av, og nå har Samsung lansert sin modell - som faktisk virker svært spennende.

Samsung med dreibar mobil
Publisert
Sist oppdatert

Denne nye telefonen, som heter SGH-D700, er ikke Samsungs første mobil med PDA-muligheter. Produsenten har allerede vist frem telefoner som baserer seg på Palm- og Smartphone 2002-operativsystemene, men D700 er det første Symbian-baserte produktet fra selskapet. I tillegg har den en del ganske interessante funksjoner.

D700 har flippdesign, noe som er temmelig vanlig fra Samsung. Men telefonens utseende er for øvrig noe utradisjonelt, og domineres av rette linjer og skarpe kanter.

Teknologisk sett er telefonen meget innholdsrik og ganske så innovativ. På innsiden er det altså Symbian-operativsystemet som styrer det hele, og grensesnittet er likt det vi er vant til fra Nokia 7650 og 3650. Den har støtte for det meste, inkludert MMS, GPRS, tre bånd, WAP 2.0-nettleser, polyfoniske ringetoner og MMC-minnekort. Den mangler dessverre Bluetooth-muligheter. Andre funksjoner er SyncML-støtte, mulighet for å bruke både MIDI og WAV-filer som ringetoner og stemmestyrt betjening. Den skal ha 4 MB minne innebygd, som altså kan utvides med minnekort.

Telefonen har innebygd kamera, som skal være av høyere kvalitet enn det vi er vant til. Kameraet er bevegelig og kan dreies rundt. Det samme gjelder skjermen - den kan nemlig også dreies rundt sin egen akse, noe som gjør telefonen mye mer fleksibel.

Telefonen skal være en god del mindre og lettere enn de fleste Symbian-baserte telefoner, og veier 110 gram. Den kommer i butikkene i løpet av tredje kvartal i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer