Samsung Omnia

Er den bedre enn iPhone og Blackberry? Her får du vite vår mening!

Publisert
Sist oppdatert

Med unntak av den dinglende pekepinnen liker vi designet på Omniaen, den ser rett og slett tøff ut og personlig liker jeg den langt bedre enn Xperia.

Den store fordelen med Windows Mobile er at PC-brukerne raskt vil kjenne seg igjen. Her får du mer eller mindre de samme programmene og menyene du er vant til fra før, men i tillegg har Samsung valgt å gi deg sitt eget brukergrensesnitt på topp.

Er du kjent med Windows Mobile og liker mulighetene det gir, vil du antagelig heller ikke bli skuffet over hvordan den fungerer i praksis.

Men, for det er et alvorlig men her. Totalt sett mener vi likevel at dette operativsystemet nå nærmest skriker etter en overhaling.

(Fortsetter under bildet)

For når Blackberry har klart å vise hvor enkelt og logisk det faktisk kan gjøres, så burde tida da smarttelefoner måtte være trege og til dels tungvinte i bruk være over for godt. Vår konklusjon blir dessverre at også denne mobilen kun blir for de spesielt interesserte som allerede befinner seg i Windows Mobile-miljøet.

Faller du utenom denne gruppen bør du heller gå for Nokia E71, iPhone eller den mest imponerende arbeidshesten av dem alle Blackberry Bold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer