Samsung skal ha fikset Galaxy Fold

Lanseringen ble utsatt etter omfattende skjermproblemer.

TRØBLETE START: Samsung rakk ikke å lansere Galaxy Fold før de måtte utsette salgsstarten. Flere anmeldere opplevde at skjermen gikk i stykker på ulike måter. Foto: Martyn Landi/Pa Photos/NTB Scanpix
TRØBLETE START: Samsung rakk ikke å lansere Galaxy Fold før de måtte utsette salgsstarten. Flere anmeldere opplevde at skjermen gikk i stykker på ulike måter. Foto: Martyn Landi/Pa Photos/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsungs helt spesielle brettbare mobil, Galaxy Fold, skulle etter planen komme i salg i mai, men etter at flere anmeldere rapportere at telefonen gikk i stykker, måtte de utsette lanseringen.

Nå melder imidlertid Bloomberg at Samsung skal ha gjort de nødvendige designendringene som forårsaket problemene med at skjermen gikk i stykker.

Fikset skjermbeskyttelsen

Et av problemene med testenhetene som ble sendt ut var at den brettbare skjermen kom med et beskyttelseslag flere trodde var av typen man kunne ta av.

Samsung hadde heller ikke laget noen advarsel mot å fjerne det. De som tok den av, opplevde derfor at skjermen gikk i stykker.

Ifølge den nye rapporten i Bloomberg skal Samsung ha endret det slik at beskyttelseslaget er strukket rundt hele skjermen og over i den ytre kanten på en måte slik at det ikke er mulig å ta av for hånd.

De skal også ha gjort endringer på hengselet slik at det skal gå i ett med skjermen og beskyttelseslaget. Dette skal bidra til å redusere sjansene for at skjermen begynner å bule på midten, noe blant andre The Verge opplevde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer