Galaxy Fold

Samsung utsetter lansering av ny telefon

Samsung utsetter lanseringen av en sammenleggbar Galaxy-modell etter at flere anmeldere rapporterte at telefonen gikk i stykker.

UTSETTER: Samsung kunngjør at Galaxy Fold ikke lanseres i mai som planlagt. Foto: Samsung
UTSETTER: Samsung kunngjør at Galaxy Fold ikke lanseres i mai som planlagt. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Telefonen skulle etter planen ha vært i salg fredag. Den sørkoreanske teknologigiganten sier mandag at flere tester skal gjennomføres, og at en ny lanseringsdato vil bli kunngjort i løpet av de kommende ukene.

Flere journalister som fikk teste den nye telefonen Galaxy Fold, meldte forrige uke om problemer med skjermer som gikk i stykker. Samsung sier de skal finne ut hvordan skjermene kan beskyttes bedre.

– Dette viste oss at den trenger ytterligere forbedringer, sier selskapet om telefonen.

Prislapp: 21.000 kroner

Nyheten kommer kun få dager etter at Samsung annonserte at potensielle kunder kunne sette seg på reservasjonsliste for å handle den brettbare telefonen.

Planlagt salgsstart var tidlig mai, men nå er den spennende Galaxy Fold utsatt på ubestemt tid. Med en prislapp på 21.000 kroner forventer kundene et kvalitetsprodukt, og etter rapportene om skjermproblemene å dømme, gjør Samsung lurt i å utsette lanseringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer