Samsung X660

For alle de som ikke faller over seg bare det blir snakk om 3G, megapiksler og minnekort finnes det alternativer som Samsung X660. Vi har testet den.

Publisert
Sist oppdatert

Alle er nemlig ikke interessert i de nyeste teknologiske påfunnene til mobilbransjen. Alt det de trenger er en mobiltelefon de kan snakke i og som man også har muligheten til sende og motta meldinger med.

Lekker liten sak

Med fare for å være lite politisk korrekt må vi si at denne mobilen virker perfekt for den feminine delen av befolkningen. Det sier i hvert fall de damene som har sett vårt testeksemplar. Den mangler den store størrelsen som kjennetegner mobiler for gutta som tror størrelsen betyr noe.

Størrelsen (45 x 90 x 22 mm) og vekten (78 gram) gjør selvsagt sitt til at mobilen ser godt ut, men Samsung har alltid vært flinke på design, så også denne gangen. Flippmobilen X660 er en glanset kombinasjon av sort og sølv, med to skjermer og det klassiske Samsung-tastaturet.

Reaksjonen til samboeren min da denne kom inn i hus var uansett nok til å få meg til å skjønne at Samsung kan ha skutt gullfuglen med denne modellen, selv om de tekniske spesifikasjonene ikke er noe å ringe hjem om.

Begrenset funksjonalitet

For som de fleste kanskje har skjønt er Samsung X660 ene og alene en telefon for meldinger og samtaler. Riktignok har den både kamera og MP3-støtte, men begge delene faller dessverre totalt i fisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer