Samsung X700

Mens andre mobilselskaper tar en side ut av læreboken til Samsung, overrasker selskapet selv med å ta designet et par år tilbake. Vi har testet Samsung X700.

Publisert
Sist oppdatert

For Samsung er kjent som selskapet med mobiler med et fremtidsrettet design. De har sluppet en utallig mengde med folde- og skyvemobiler, og har således fått mye skryt av utseende på mobilene sine.

Dette står i sterk motsetning til de fleste andre aktørene på det norske markedet, som i større grad har benyttet seg av det klassiske avlange mobildesignet. Derfor kommer det også som en liten overraskelse når Samsung titter bakover og lager en såkalt candy bar-mobil.

Kjedelig?

Vi har testet Samsung X700 i en lengre periode, men vi klarer ikke å bli helt fortrolige med designet. Vi klarer ikke helt å sette fingeren på hvorfor, men det skyldes kanskje at denne mobilen ser litt kjedelig ut. Den har riktignok et litt "tøft" snitt, til å være en klassisk mobiltelefon, men vi kommer aldri helt over følelsen at den ikke gir noe særlig ekstra.

Kanskje ligger problemet i at Samsung har satt designstandarden langt høyere enn det Samsung X700 klarer å levere. Det hjelper selvsagt ikke at hele mobilen oser av plast. Når fargene skal henspeile på metall og stål, får man en liten nedtur når man tar og føler på mobilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer