Samsung X820

Motorola sjokkerte mobilverdenen med sin syltynne Razr-modell for noen år tilbake. Nå tar Samsung syltynt til et helt nytt nivå. Les testen av syvmillimetersmobilen X820 her.

Publisert
Sist oppdatert

Etter årevis der to centimeter (20 mm) ikke har vært en uvanlig tykkelse på mobilen er det befriende med de siste års utvikling, der mobilene har blitt tynnere og tynnere. Samsung kom for så vidt sent i gang med denne utviklingen, men nå har de virkelig tatt igjen. Den nye Ultra-serien til selskapet står for uvirkelig tynne mobiler, med både sprekt design og kule materialer.

En designvinner

Ultra Edition 6.9, eller X820, som den også heter, er den desidert tynneste mobilen vi har testet. Den er så tynn at det faktisk blir vanskelig å forklare tykkelsen. For på en mobiltelefon er 6,9 millimeter forsvinnende lite. Det er også her det eneste problemet med designet dukker opp. Tykkelsen gjør nemlig sitt til at mobilen virker litt uholdbar. Man går nesten rundt og forventer at den skal brekke, bare ved litt heftig tekstmeldingsbruk.

Samsung har imidlertid tatt i bruk nye materialer i Ultra-serien sin, så dette skal ikke være noe tema. Vi har heller ikke opplevd noen som helst problemer med stabiliteten på telefonen. Men selv om tykkelsen er minimal, er størrelsen ellers ikke blant de minste. Både bredde og høyde er rett rett over gjennomsnittet. Dimensjonene er på 113 x 50 x 6,9 mm. Størrelsen gjør imidlertid sitt til at Samsung har fått plass til gode taster på denne mobilen.Vekten på sin side er minimal. Med kun 66 gram med batteri er X820 en av det letteste mobiltelefonene vi har testet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer