Sandisk viser mini-minnekort

Nye mobiltelefoner trenger mer lagringsplass, og Sandisk lanserer i disse dager en spennende løsning som skal redusere størrelsen på telefoner betraktelig.

Sandisk viser mini-minnekort
Publisert
Sist oppdatert

Flere og flere mobiler kommer med muligheter for å utvide minnet ved hjelp av minnekort. Det er nødvendig, i og med at multimediemuligheter som bilder, videoavspilling og musikk begynner å bli temmelig vanlig i dagens telefoner. Og etter hvert som 3G-nettet bygges ut blir behovet for mer lagringsplass enda større.

Minnekortprodusenten Sandisk mener de har en løsning på problemet: T-Flash. Med minnebrikker på størrelse med en fingernegl håper selskapet at telefonene vil bli mindre mens minnekapasiteten oppretholdes. Dagens telefoner med støtte for minnekort blir nødvendigvis noe større for å få plass til kortplassen. Produsenter som ønsker å lage små telefoner har hittil måttet bruke innebygd flash-minne som altså ikke kan oppgraderes.

Med T-Flash-kort på opptil 128 MB kan du lagre store mengder data og flytte de til andre telefoner, PDAer og andre enheter. Det vil også være mulig å sette T-Flash-kortet i en SD-adapter for å bruke det med enheter som kun støtter tradisjonelle SD-kort.

Motorola er blant de første produsentene som tar i bruk det nye kortformatet, og deres nye A1000 og E1000-telefoner vil bruke T-Flash.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer