Sandisk viser mini-minnekort

Nye mobiltelefoner trenger mer lagringsplass, og Sandisk lanserer i disse dager en spennende løsning som skal redusere størrelsen på telefoner betraktelig.

Sandisk viser mini-minnekort
Publisert
Sist oppdatert

Flere og flere mobiler kommer med muligheter for å utvide minnet ved hjelp av minnekort. Det er nødvendig, i og med at multimediemuligheter som bilder, videoavspilling og musikk begynner å bli temmelig vanlig i dagens telefoner. Og etter hvert som 3G-nettet bygges ut blir behovet for mer lagringsplass enda større.

Minnekortprodusenten Sandisk mener de har en løsning på problemet: T-Flash. Med minnebrikker på størrelse med en fingernegl håper selskapet at telefonene vil bli mindre mens minnekapasiteten oppretholdes. Dagens telefoner med støtte for minnekort blir nødvendigvis noe større for å få plass til kortplassen. Produsenter som ønsker å lage små telefoner har hittil måttet bruke innebygd flash-minne som altså ikke kan oppgraderes.

Sandisk viser mini-minnekort


Med T-Flash-kort på opptil 128 MB kan du lagre store mengder data og flytte de til andre telefoner, PDAer og andre enheter. Det vil også være mulig å sette T-Flash-kortet i en SD-adapter for å bruke det med enheter som kun støtter tradisjonelle SD-kort.

Motorola er blant de første produsentene som tar i bruk det nye kortformatet, og deres nye A1000 og E1000-telefoner vil bruke T-Flash.

T-Flash-kortene vil være tilgjengelige utover året, samtidig som telefoner som støtter formatet begynner å dukke opp.

[Ugjyldig objekt (debatt)]Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer