Sciphone 3G I9+

Den er til forveksling lik en iPhone, og kommer til og med i eske med bilde av iPhone på.

Sciphone 3G I9+
Publisert
Sist oppdatert

Kina er kanskje den største grunnen til at mange av de elektroniske duppedingsene vi omgir oss med, har prislapper som er overkommelige for normale lønningsposer. Og svært mye av det som kommer fra kinesiske produsenter står ikke tilbake kvalitetsmessig, sett i forhold til tilsvarende produkter som er laget i andre land.

Sjefskopister

Men kineserne er også eksperter på å kopiere produkter, alt fra biler til klær, klokker og telefoner. I dag skal vi konsentrere oss om sistnevnte, for modellen 3G I9+ fra produsenten Sciphone inc, framstår som en råfrekk kopi av iPhone, ikke så verst utført heller, rent designmessig.

Se også vår sak om HiPhone

Den har riktig nok litt mindre skjerm, og er litt tykkere, men kaster du et raskt blikk på den skal du være god for å avsløre at det er snakk om en kopi.

Men på innsiden er den imidlertid totalt forskjellig fra originalen, hvis vi ser bort fra grensesnittet. For det er også "lånt" fra originalen, inkludert flere av de originale ikonene (men det skjuler seg ikke alltid samme funksjoner bak dem).

Sciphone til venstre, iPhone til høyre

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer