Se hvor du kan strømme filmen

Er det ikke irriterende å leie en film som viste seg å ligge på Netflix?

FLERE MULIGHETER: Nettjenesten JustWatch viser deg hvor du kan se en film, inkludert prisinformasjon. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
FLERE MULIGHETER: Nettjenesten JustWatch viser deg hvor du kan se en film, inkludert prisinformasjon. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De senere årene har nordmenn fått tilgang på ganske mange strømmetjenester, som Netflix, Viaplay, C More, HBO og flere til. Flere av dem kan dessuten brukes også når du er på ferie i utlandet.

Samtidig har også mulighetene for filmkjøp og -leie på nett bitt ganske gode, der aktører som Apple, Google og Microsoft tilbyr filmleie både via PC, nettbrett, mobiltelefoner, spillkonsoller og TV-bokser.

Men lite er så irriterende som å leie en film, for så å oppdage et par dager senere at den var tilgjengelig på en strømmetjeneste du allerede abonnerer på.

Imidlertid er det mange som ikke tar seg bryet med å sjekke hver strømmetjeneste først, og det er nettopp her søketjenesten JustWatch kommer inn i bildet, som nylig ble lansert også for det norske markedet.

Hvilke filmer er hvor?

JustWatch er rett og slett en nettside som har indeksert utvalget av film- og TV-serier fra en rekke aktører, slik at du raskt kan finne ut hvilke titler som finnes hvor.

Foreløpig er følgende tjenester støttet:

  • Netflix
  • Viaplay
  • C More
  • Mubi
  • HBO
  • Apple
  • Google Play
  • Microsoft
Alt du trenger å gjøre er å søke etter filmen eller TV-serien du ønsker å se, og så får du opp hvilke steder den kan leies, kjøpes eller strømmes. Du kan også utforske listen over de mest populære titlene, sortere på kritikk eller lanseringsår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer