Se Samsung sommermobiler

Samsung vil fylle butikkene med spennende mobiler og underholdende ekstrautstyr i sommer. Her kan du få en oversikt over hva som er ventet.

Publisert
Sist oppdatert

For Samsung har nettopp kunne fortelle hvilke telefoner vi kan vente oss i norske butikker fremover og her er det mye spennende. Hva sies for eksempel om den elegante modellen Samsung E900, som selskapet selv hevder handler like mye om design og mote som det å ringe.

Denne modellen er en såkalt skyvemobil med sort speilfront og små innfelte detaljer i sølv. I tillegg vil denne mobilen introdusere selskapets nye brukergrensesnitt, noe vi gleder oss stort til å se. Kanskje vi nå får oppleve at menyene endelig tar steget opp på samme nivå som det vi kjenner fra Nokia og Sony Ericsson.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Av spesifikasjoner er E900 utstyrt med to megapikselkamera og støtte for dataoverføringsteknologien EDGE. Internminnet skal være på 80 megabyte, i tillegg til at den har støtte for minnekort. Som flere av de nyeste modellene til Samsung vil også E900 ha mulighet til å koble seg direkte opp mot TV-en for å vise innholdet på mobilen (som presentasjoner, bilder og spill). Prisen vil ligge på 3 200 kroner og den skal være i butikkene i juli.

Nok en skyver

Men E900 er ikke den eneste skyvemobilen til Samsung. Selskapet har fokusert hardt på denne typen mobiler og vil komme med enda to til denne sommeren. I juli måned vil nemlig både Z400 og E370 dukke opp i butikkene, til en pris på henholdsvis 3 600 og 2 300 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer