SE Z1010 forbedres

Den etterlengtede 3G-telefonen til Sony Ericsson får stadig nye funksjoner, noe som kompenserer for de mange utsettelsene. Les om telefonens muligheter!

Publisert
Sist oppdatert

Det har gått over et år siden Sony Ericssons UMTS-mobil ble annonsert, og alt tyder på at vi må fremdeles vente noen måneder på at den kommer i butikkene. Det er forsåvidt ikke uvanlig med lange utsettelser i denne bransjen, men det er i alle fall hyggelig at utviklerne bruker tiden på å implementere nye funksjoner som gjør telefonen mer konkurransedyktig.

Det betyr ikke at Z1010 er en dårlig telefon - den var også opprinnelig svært godt utstyrt. En stor skjerm med støtte for 65.000 farger, minnekortplass, Bluetooth, MMS, to kameraer (et utvendig med VGA-oppløsning og videoopptak og et innvendig for videotelefoni), Java og IR-port er blant mulighetene Z1010 byr på.

I det siste har det imidlertid kommet flere mer detaljerte meldinger fra Sony Ericsson om nye funksjoner. Blant annet har telefonen nå fått 32 MB minne, i motsetning til de opprinnelige 16 MB. Kvaliteten på de polyfoniske ringesignalene er også blitt dramatisk bedre, med støtte for hele 74 stemmer.

Sony Ericsson bekrefter også at Z1010 vil ha en innebygd MP3-spiller, noe som stadig flere brukere etterlyser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer