SE Z1010 forbedres

Den etterlengtede 3G-telefonen til Sony Ericsson får stadig nye funksjoner, noe som kompenserer for de mange utsettelsene. Les om telefonens muligheter!

Publisert
Sist oppdatert
SE Z1010 forbedres
SE Z1010 forbedres


Det har gått over et år siden Sony Ericssons UMTS-mobil ble annonsert, og alt tyder på at vi må fremdeles vente noen måneder på at den kommer i butikkene. Det er forsåvidt ikke uvanlig med lange utsettelser i denne bransjen, men det er i alle fall hyggelig at utviklerne bruker tiden på å implementere nye funksjoner som gjør telefonen mer konkurransedyktig.

Det betyr ikke at Z1010 er en dårlig telefon - den var også opprinnelig svært godt utstyrt. En stor skjerm med støtte for 65.000 farger, minnekortplass, Bluetooth, MMS, to kameraer (et utvendig med VGA-oppløsning og videoopptak og et innvendig for videotelefoni), Java og IR-port er blant mulighetene Z1010 byr på.

I det siste har det imidlertid kommet flere mer detaljerte meldinger fra Sony Ericsson om nye funksjoner. Blant annet har telefonen nå fått 32 MB minne, i motsetning til de opprinnelige 16 MB. Kvaliteten på de polyfoniske ringesignalene er også blitt dramatisk bedre, med støtte for hele 74 stemmer.

Sony Ericsson bekrefter også at Z1010 vil ha en innebygd MP3-spiller, noe som stadig flere brukere etterlyser.

Det virker som om telefonen kommer til å være ganske stor og klumpete, med en vekt på 144 gram. Hvordan det føles i praksis får tiden vise. Den vil også være tilgjengelig i to farger, rød og sølv.

Selv om det har tatt sin tid, er Z1010 fremdeles en lovende telefon, takket være stilig design og god funksjonalitet. Det som virkelig er spennende er selvsagt når den endelig kommer, hva den vil koste og når vi faktisk får bruke de etterlengtede 3G-tjenestene. Vi kommer tilbake med mer informasjonen så snart den er tilgjengelig.

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer