SeeNote - kjøleskapets nye bestevenn?

En digital post-it-lapp som alltid er på.

DIGITAL POST-IT: Med e-blekkskjerm kan denne skjermen være på i en måned før man trenger å lade igjen. Foto: SEENOTE
DIGITAL POST-IT: Med e-blekkskjerm kan denne skjermen være på i en måned før man trenger å lade igjen. Foto: SEENOTE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at nærmest alle i dag går med en liten datamaskin i lomma, er det fortsatt mange som sverger til den gode, gamle Post-it-lappen når noe skal noteres.

Det er nettopp denne gruppa SeeNote prøver nå prøver å fri til med en slags digital post-it-lapp. Ideen er en liten skjerm som alltid er på, men som allikevel skal holde en måneds tid før batteriet må lades.

LES OGSÅ: De beste huskeliste-appene

Kan henge på kjøleskapet

SeeNote består i all hovedsak av en 4,2 tommers ePaper-skjerm, som i tillegg er berøringsfølsom slik at den kan trykkes på. På innsiden har en en magnet slik at den kan henges på kjøleskapet – alternativt kan den festes med den integrerte 3M Command-platen på baksiden.

LES OGSÅ: Heng opp – helt uten merker

På samme måte som på Amazon Kindle og andre lesebrett, er dette en skjermtype som ikke bruker strøm såfremt innholdet ikke endres, og som derfor er meget godt egnet når det stort sett er snakk om statisk innhold som skal vises.

Enheten har også støtte for WiFi, for det er nettopp det som er litt av poenget – du kan styre innholdet på den fra mobiltelefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer