OneCall NestenNy

Selger brukte telefoner med to års garanti

Men sjekk prisene før du handler. For visst er det penger å spare, men ikke voldsomt mye.

NY ORDNING: Via Onecalls NestenNy-ordning kan du kjøpe brukte telefoner til en lavere pris. Foto: Pål Joakim Pollen
NY ORDNING: Via Onecalls NestenNy-ordning kan du kjøpe brukte telefoner til en lavere pris. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag lanserer OneCall sin nye satsing, som selskapet har valgt å kalle «NestenNy».

Ordningen gjør at du kan kjøpe «bittelitt» brukte telefoner som tilfredsstiller visse kvalitetskriterier, og du får de samme kjøpsbetingelsene som om den var ny, altså med 14 dagers angrerett, to års garanti og fem års reklamasjon.

– Alle telefonene har kvalitet på nivå med det man forventer av et nykjøp og kommer i en splitter ny og lekker OneCall-innpakning som inkluderer hodetelefoner og lader, sier OneCall-sjef Pål Rune Kaalen i en pressemelding.

Må tilfredsstille krav

Til å begynne med har OneCall valgt å satse på tidligere toppmodeller fra Samsung og Apple, men vil også utvide utvalget over tid.

Telefonene som selges gjennom NestenNy-ordningen må tilfredsstille visse krav, for eksempel at alle knapper fungerer som de skal, at telefonen lader som den skal og at AUX-port, kamera, fingeravtrykksleser og så videre fungerer som de skal.

Onecalls underleverandør sørger også for at telefonen er slettet, at skjermen er ripefri, at den ikke er låst til en operatør og at den ikke er vannskadet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer