Send postkort fra mobiltelefonen

Når som helst, hvor som helst.

Postkort direkte fra mobiltelefonen - uten å tenke på hverken frimerker eller hvor den nærmeste røde postkassa er.
Postkort direkte fra mobiltelefonen - uten å tenke på hverken frimerker eller hvor den nærmeste røde postkassa er. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mang en gang har jeg reist hjem fra en storby med dårlig samvittighet for ikke å ha sendt postkort hjem.

Dog skal det innrømmes – det er nå litt pes også. Ikke bare må man finne et postkort og ta seg tid til å skrive det, men også kjøpe frimerker og finne en postkasse å slippe det oppi.

Med Touchnote er det såre enkelt å sende postkort. Applikasjonen er tilgjengelig både på iPhone og Android, og gjør at du kan lage et postkort av et bilde du har tatt med mobiltelefonen.

Les også:Fem fine foto-apps for iPhoneFem fine foto-apps for Android

Du velger enkelt og greit bildet du vil sende (eller tar et nytt) og har også mulighet til å sette på bildetekst til fremsiden av kortet. På baksiden kan du så skrive inn en hilsen, og siden denne blir maskinskrevet er det plass til en god del tekst. Fyll ut navn og adresse på mottaker (gjerne flere om du vil) og sjekk kortet før du sender av gårde.

Sendes fra UK

Postkortet trykkes så i Storbritannia og sendes dagen etter. Da vi testet, fylte vi ut postkortet på en tirsdag, og allerede på lørdag lå det i postkassa hjemme i Norge. Postkortet har en ganske blank overflate, og utskriftskvaliteten var god, i hvert fall tatt i betraktning at bildet vi prøvde med var tatt med et mobilkamera (Xperia Arc, for øvrig, der denne applikasjonen følger med telefonen).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer