Send sikkerhetskopiene til webben

Internet FileZone er en gratis tjeneste som lar deg legge sikkerhetskopier av dine private filer til selskapet Atrievas web-server. Det gjør at filene kan plukkes opp hvor som helst i hele verden. Men hva med sikkerheten?

Etter at du har logget deg på Atrieva, endres navnet til Internet FileZone. Her ser du prosessen med å skrive inn krypteringsnøkkelen, som må skje før overføring av filer kan begynne.
Etter at du har logget deg på Atrieva, endres navnet til Internet FileZone. Her ser du prosessen med å skrive inn krypteringsnøkkelen, som må skje før overføring av filer kan begynne. Vis mer
Publisert

Det er ingen naturlov som sier at verken programvare eller dokumenter må ligge på PCen din eller på bedriftens nettverk. Flere og flere tjenester kan flyttes over til webben, og dermed gi besparelser, mer fleksibilitet, bedre kvalitet og kanskje også større sikkerhet.

Private dokumenter på nettet

Internet FileZone fra Atrieva er en passordbeskyttet webtjeneste hvor du kan kopiere filer direkte fra egen harddisk til et område på deres server som bare du har tilgang til. Tjenesten deres er gratis hvis du klarer deg med 10 MB lagringsplass, men du kan også kjøpe mer plass. Eksempelvis gir den største pakken deg 10 GB, og koster ca. 150 amerikanske dollar (ca. 1150 kroner) per år.

Tanken bak Internet FileZone er enkel: Du skal kunne lage sikkerhetskopier av viktige filer som du ønsker å ha tilgang til uansett hvor du er i verden. Internet FileZone virker gjennom alle nyere nettlesere, og krever ingen plugg-inn.

Krever litt arbeid

Internet FileZone er best når du skal overføre få, men store filer. Du kan nemlig bare overføre én fil om gangen, og det er ikke mulig å overføre verken et sett av filer eller hele kataloger til Internet FileZone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.